Altético Madrid hírek, érdekességek

Mundo Atlético

Mundo Atlético

Két jó és két rossz hír a Barca meccs előtt

2020. június 28. - KrisMadrid

A vártnál nehezebben ugyan, de az Atlético Madrid végül behúzta az Alavés elleni meccset is, tovább folytatva kiváló sorozatát a bajnokságban. Simeone együttese a bajnokság újraindulása óta még veretlen, ráadásul sorozatban negyedik győzelmüket aratták, amire először volt példa az idei szezonban. A Sevilla döntetlenjének hála pedig megerősítették helyüket a bajnokság harmadik helyén, előnyük már négy pont.

A jó hírek mellett van azonban két rossz hír is az Atlético szurkolóinak. Savic és Koke ugyanis begyűjtötte ötödik sárgáját a mérkőzésen, így Simeone rájuk nem számíthat majd a Barcelona elleni mérkőzésen. A szombati találkozó előtt négyen voltak veszélyben lapok miatt, az említett játékosokon kívül még Morata és Llorente rendelkezett négy sárgával.

Ebből a szempontból tehát félig tele van az a bizonyos pohár. A kiváló formában lévő Llorente jelenléte létfontosságú lehet a katalánok ellen, a védelemben azonban lehetnek problémák. Savic helyett Felipe lehet a beugró, ő azonban még egyetlen percet sem játszott a bajnokság újraindulása óta, az Alavés ellen azonban legalább már a padon ott lehetett.

Koke helyettesítése már könnyebb feladatnak tűnik. A már említett Llorente mellett Carrasco és Lemar is bevethető lesz többek között. A Mundo Atlético blog mögött álló szerkesztő gárda számára nem kérdés, kinek is kéne lenni annak a bizonyos helyettesnek...

A Barcelona elleni mérkőzésre kedd este 22:00-kor kerül majd sor a Camp Nouban. 

 

süti beállítások módosítása